Síszezon Kreischbergben

Hozzuk-Visszük

Már az indulás pillanatától elkezdheti élvezni a szabadság idejét ha velünk utazik. Buszainkban egyszerre akár 8 fő is utazhat és a bőröndök is kényelmesen elférnek.
Buszaink és gépkocsivezetőink Igény szerint akár a teljes pihenésének teljes ideje alatt rendelkezésre áll. Beleértve a sípályák és apartmanunk közötti utazásokat is.

Téli sport a Kreischberg síövezetben

Végső soron a kreischbergi síövezet a 2015. évi snowboard világbajnokság során vált híressé. Nagyszerű képek járták be a világot, és a régiónak lehetősége nyílt arra, hogy legjobb oldalát mutassa be. Összesen 24 éremről hoztak döntést freestyle sí és snowboard kategóriákban. A síbérleteket a helyszínen, de akár előzetesen online is meg tudja vásárolni. Síszerviz, beleértve a síkölcsönzést is, természetesen a völgybéli állomásnál található.

Apartmanunkban a legtöbb szolgáltatásra kedvezményt nyújtó vouchert biztosítunk.

Síelés és Snowboardozás

A divatos síövezet első osztályúan ápolt sípályákat és 13 sífelvonót és liftet kínál. 42 kilométernyi hóbiztos lesiklópálya az egész család számára, számos kunyhó, betérési lehetőség és még egy ernyős bár is várja a téli sportok szerelmeseit.

• Kék pályák: 17 km
• Piros pályák: 16 km
• Fekete pályák: 9 km

Síbérletek áraiból 10% kedvezményt adunk a vendégeinknek.

Családi nap - Snowboardosok és síelők számára.

Az elő- és utószezonban a családi bérlet vásárlása esetén gyermekek 15 éves korukig egy szülő kíséretében ingyen síelhetnek, ha több napos bérletet váltanak legalább 2 naptól kezdve. A Young Family Ticket-tel a második szülő csak a gyermekeknek fizetendő árat fizeti, ha a család legfeljebb hároméves korú gyermekkel van úton.

FreeStyle - Snowboardosok és síelők számára.

A kreischbergi hópark a freestyle legnépszerűbb helyszíne. Itt ideális feltételeket teremtettek snowboardosok és síelők számára. A hóparkban többek között Jump Funbox, Tube Flat, Line Box Flat, Fun Pipe Area elemek és több Medium Areas vár titeket. Azoknak, aik először szeretnék kipróbálni, természetesen kezdő elemek is rendelkezésükre állnak. A kreischbergi sí és snowboard suli workshopokat is kínál a hóparkban.

Élmény és akció a Kreischbergnél

Természetesen kiegészítő ajánlatok is várják a Kreischbergen. A kabinos felvonó pálya hegyi állomásánál a vendégeket három biztosított tubing pálya várja. Így aztán nem síelőként vagy snowboardozóként is kényelmesen utazhat téli cipőben a kabinos felvonón, és kipróbálhatja magát a tubingban. Felfelé természetesen kényelmesen haladhat a tubing liften.

 

Tipp: Próbálja ki a futószakaszt, vagy ha nagyon bátor teljesítse a sebesség szakaszt. Az állandó futószakaszon letesztelheti sífutó tudását, az időt kb. 20 perc után automatikusan leállítják és azonnal rendelkezésre áll egy irányérték, hogy meddig kell még edzenie az első aranyéremig. A sebesség szakaszon kb. 100 métert halad meredek lejtőn lefelé. A 80 km/h sebességet automatikusan mérik.

Kifejezetten gyerekeknek

A dínóparkban közvetlenül a Kreischi-liftnél a kicsik játékosan tanulhatják meg a síelést, de a Yabaa Dabba Doo országban a hegyi állomás sunshine liftjeinél olyan vicces figurák várják a gyermekeket, melyek a gyakorlást minden bizonnyal megkönnyítik. A Kreischbergnél a síelés elsajátítása kicsit még gyorsabban sikerülhet, mivel a varázsszőnyeg, a babylift és a mini hullámos pálya megkönnyítik az első lendületeket.

Téli kirándulás a Kreischbergnél

Azoknak, akik a téli sportokat nem kedvelik, de mégis szeretnék élvezni a csodálatos téli tájat, a Kreischbergen két kitáblázott és előkészített téli magaslati kirándulóútvonal áll rendelkezésükre. Itt a Kreischberg-tó körül vagy a magaslaton sétálhat a cirbolyafenyő erdőn keresztül, és megcsodálhatja a panorámát, valamint a téli tájat. Mindkét túra közvetlenül a 6-os kabinos felvonó pálya hegyi állomásától indul, így a kabinos felvonóval kényelmesen utazhat fel és le is.

TIPP: Kis gyermekekkel és csecsemőkkel utazó családok számára is alkalmasak ezek a kiváló magaslati túraútvonalak. A babakocsit a kabinos felvonón is szállíthatja. A jó kerekekkel az előkészített havas útvonalak sem jelentenek problémát!

TÉLI SZEZON: december 6.-től április 13.-ig

Murau - Kreischberg

KAPCSOLAT

Kapcsolat_02_Sz

Lengyel Szilvia

+36 70 2570059
Magyar / English